Ervaringen

Enkele ervaringen

Ervaring van Mevr. A. Westerdijk (Luxemburg):

Na jarenlang sukkelen met rug- en nekklachten die zich in de loop van de tijd verergerden door vergroeiingen en artrose, kwam ik via een familielid in contact met de Bowentherapie, toegepast door Dhr. Snackers.
Het was voor mij de beste tip sinds jaren. Ik ga nu eenmaal per 6 weken voor een behandeling en voel mij daarna weer veel soepeler en meer gemotiveerd voor het uitoefenen van de dagelijkse taken .

Ervaring van Dhr. T. Huybrechts:

Door een auto-ongeluk ongeveer 4 jaar geleden bleef ik last houden van een onverklaarbare pijn in mijn onderrug.
Een beetje sceptisch kwam ik eind 2006 terecht bij Snackers – Bowen Therapie.
Vier behandelingen later waren de klachten bijna helemaal verdwenen.
Daarom kan ik Dhr. Snackers dan ook van harte aanbevelen..

Ervaring van Mevr. L. Snoek

Vanaf mijn 18 levensjaar kreeg ik rare klachten in mijn spieren en gewrichten.
De reguliere geneeskunde wist zich er geen raad mee. Ongeveer 10 jaar later kreeg ik eindelijk een diagnose.: Fibromyalgie.

Hoewel ik toen eindelijk een naampje voor het beestje had, bleven de symptomen gelijk en een behandeling was er niet.
Totdat ik via een kennis bij Snackers – Bowen Therapie terecht kwam. Na 5 behandelingen en nu nog af en toe één, is mijn leven compleet verandert en kan ik weer bijna alles wat ik jaren niet heb kunnen doen.
Ik ben Dhr. Snackers dan ook zeer dankbaar.

Ervaring van Dhr. B. Meys:

Ik ben een sportieve en vitale man van 65 jaar en geniet sinds 2019 van mijn(pre)pensioen.

In 2018 liep ik nog marathons en hardloopwedstrijden met een trainingsomvang van ongeveer 70 km per week, vaak ook in een hoge intensiteit.

Voorjaar 2019 kreeg ik klachten van tintelingen en spierverkrampingen in mijn ledematen; met name in mijn benen. Deze gingen gepaard met krachtverlies een spiervermoeidheid. Diverse onderzoeken bij de huisarts wezen niets uit. Omdat ik dacht dat ik overtraind was vroeg ik een sportmedisch onderzoek bij de sportarts. Van hem kreeg ik een doorverwijzing naar de neuroloog. Na onderzoeken bij diverse neurologen en een enorm medisch dossier werd 2021 uiteindelijk de diagnose CIAP gesteld. Chronische Idiopatische Axonale Polyneuropathie is een spier/zenuwaandoening van de zenuwen die leidt tot een vermindering of verandering van gevoel en een niet of onvoldoende functioneren van spieren.  De oorzaak van deze polyneuropatie is onbekend, derhalve is er ook geen behandeling en genezing mogelijk en kreeg ik als zovelen met deze aandoening de mededeling om er maar “mee te leren leven". Gezien mijn dagelijkse klachten had ik het hardlopen flink beperkt en vulde dit deels in met wandelen en moutainbiken. 

Omdat mijn dochter positieve ervaring had met de Bowentherapie werd ik dit jaar via haar in contact gebracht met Fer Snackers.

Onder het motto "baadt het niet dan schaadt het niet" ben ik na een intakegesprek enigszins sceptisch in behandeling gegaan bij Fer.

Zijn behandelingen op de bindweefselstructuren en het zenuwgestel in mijn lichaam brachten een keten van reacties in mijn lichaam op gang (de eerste  behandelingen waren best wel heftig en vermoeiend zowel mentaal als fysiek) echter na een aantal behandelingen kreeg ik weer meer energie kreeg en verdwenen gaandeweg de tintelingen en spierverkrampingen in mijn benen. We zijn nu ongeveer 3 maanden en een 7 tal behandelingen verder. De vorderingen zijn wonderbaarlijk: de tintelingen en vermoeidheid zijn nagenoeg verdwenen. Momenteel kan ik weer met plezier de nodige kilometers hardlopen en sporten!

 

"Ondanks de nodige scepsis over alternatieve geneeswijze kan ik ten zeerste de Bowentherapie van Fer Snackers aanbevelen en hoop ik dat mensen de die geen uitweg in de reguliere geneeskunde meer zien de voordelen van deze therapie zullen ontdekken. Ik weet niet of het voor iedereen werkt maar door de behandelingen van Fer kan ik in ieder geval weer als vanouds met plezier hardlopen en sporten". Mochten er mensen benieuwd zijn naar mijn ervaringen ben ik dat uiteraard gaarne bereid om dat toe te lichten.


Lidmaatschap en gegevens:


N.V.S.T.

R.B.C.Z.


KvK Nr.:86832603


Covid-19 preventie:


Bekijk hier onze voorzorgsmaatregelen